• Career

Meewerkend voorman Productie & Logistiek (m/v) / Allround medewerker

(Fulltime, 38 uur p/wk)

 Wil jij graag werken in de (voedsel)productie en logistiek? Werk jij hard en houd jij hierbij gemakkelijk het overzicht? Wil jij je graag thuis voelen in een hechte familie, waar we met z’n allen de schouders eronder zetten? Top! Dan hebben wij voor jou de perfecte plek.

Wat bieden wij jou?

 • Een bruto maandsalaris tussen € 2558,- en € 3207,-; afhankelijk van leeftijd en ervaring en arbeidsvoorwaarden conform CAO Groothandel in Groenten en Fruit.
 • Een fulltime baan (gem. 38 uur p/wk) met uitzicht op een vaste aanstelling (wij werken in de wintermaanden vaak wat meer waardoor je in de zomermaanden kan genieten van extra vrije tijd)
 • 35 vitaliteitsdagen (incl. vakantie- en feestdagen) en 8% vakantiegeld
 • Een fijne werkomgeving waar ruimte is voor initiatief, ondernemerschap en groei

Wat ga je doen?

Jij bent hoofdzakelijk inzetbaar in onze productiehal. Hier wassen, sorteren en verpakken wij biologische pompoenen. Daarnaast zul je ook andere werkzaamheden verrichten. Denk hierbij aan o.a.:

 • Het verzendklaar maken van orders d.m.v. het printen en plaatsen van kist- en palletkaarten en verzenddocumenten
 • Het lossen en inwegen van nieuwe voorraad
 • Het aansturen/coachen van collega’s
 • Personeelsplanning
 • Het verwerken van pompoenen in onze snijkeuken
 • Werken op het land in de akkerbouw
 • Het onderhouden van ons buitenterrein en gebouwen en het snoeien/planten van fruitbomen in één van onze (voedsel)bossen

Eigenlijk teveel om op te noemen, een super veelzijdige baan dus wat jou een echte allrounder maakt!

Wie ben jij?

Jij bent een aanpakker, flexibel en oplossingsgericht. Jij ziet werk liggen en pakt dit op. Jij bent iemand die verantwoordelijkheid neemt en snel kan schakelen tussen diverse werkzaamheden. Jij vindt het niet erg om vroeg te beginnen en maakt als dat nodig is graag wat extra uren. Jij spreekt goed Nederlands en misschien ben je zelfs al in het bezit van een heftruck certificaat?

Wie zijn wij?

Wij zijn De Terp Squashpackers B.V.. Hoofdzakelijk zorgen wij ervoor dat consumenten in Nederland en het buitenland worden voorzien van verse biologische pompoenen. Dit doen wij door het telen van Nederlandse pompoenen, maar ook door het importeren van buitenlandse pompoenen om zo jaarrond aan onze consumenten te kunnen leveren.

Naast akkerbouw en het wassen, sorteren en verpakken van pompoenen, (en het gehele logistieke proces hier om heen), hebben wij ook een pompoensnijderij om voorverpakte, gesneden pompoenblokjes te produceren. Ook het onderhoud van ons (geheel nieuwe) terrein en gebouwen doen we grotendeels zelf.

Wij zijn een platte organisatie, waar iedereen zich betrokken voelt en waar ruimte is om jezelf te zijn. We werken hard, maar er is ook ruimte voor ontspanning.

Solliciteren?

Ben jij de persoon die wij zoeken en wil je graag bij ons komen werken? Solliciteer dan via maaike@deterppompoenen.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op voor een kennismakingsgesprek.

 

^^^

 

Ook hebben wij meerdere plaatsen beschikbaar voor collega’s die willen werken/leren in de logistiek (BBL). Zie hiervoor onze advertentie op www.stagemarkt.nl