Onze Telers

Onze Telers

Ben je een boer en op zoek naar een mooie teelt?
Om onze aanvoer van Nederlandse, Belgische en Duitse biologische pompoenen te verzekeren, en nog uit te breiden, zijn we op zoek naar gemotiveerde Bio en GlobalGap gecertificeerde telers, die zich willen toeleggen op de teelt van pompoenen. We zoeken verschillende soorten bodemtypes om meerdere rassen op de juiste plek te kunnen zaaien. We hebben ruimte voor vroege en late teelt. Zaad en ras keuzes zorgen wij voor. Verder kunnen we de oogst en het transport voor de telers doen. De Terp stelt bewaarkisten beschikbaar.

Prijzen en contracten
We hebben verschillende opties met prijsafspraken waaruit telers kunnen kiezen. Dat varieert van een bruto af land kilo prijs, tot netto vrije markt kilo prijs na verwerking op het einde van het seizoen.
Veelal kiezen telers voor onze af land optie, prijs en weegbrug gewicht kilo opbrengst zijn direct na de oogst duidelijk, en er wordt niet getarreerd wanneer er geen extreme afwijkingen in de specificaties zijn.
Afrekening vindt direct plaats in September- oktober na de oogst. Telers hebben zo alleen het teelt risico, wij hebben het bewaar kwaliteit en markt risico. Het liefst werken we met grotere oppervlakten vanaf zo’n 5 ha, vanaf 10 ha. verzorgen we eventueel het oogstwerk.

Interesse of vragen? Neem gerust contact op ons!

 

Top